MINISTAR ODBRANE ĐORĐEVIĆ SRDAČNO ČESTITAO ROĐENDAN KURIRU: Zadovoljstvo je sarađivati sa vama!
Foto: Marina Lopičić

Poruka za naš 14. rođendan

MINISTAR ODBRANE ĐORĐEVIĆ SRDAČNO ČESTITAO ROĐENDAN KURIRU: Zadovoljstvo je sarađivati sa vama!

Društvo -

Pre 14 godina pojavio se prvi broj vašeg lista, koji je vrlo brzo zauzeo sigurno mesto u srpskom žurnalizmu. I danas ste među najtiražnijim, na zadovoljstvo vaših vernih čitalaca, poručio je ministar odbrane Zoran Đorđević povodom 14. rođendana lista Kurir.

"Ministarstvo odbrane sa zadovoljstvom sarađuje, i uvek će sarađivati sa redakcijom „Kurira“ radi afirmacije svega što radimo u interesu bezbednosti naše Srbije i naših građana. Ne možemo da ne primetimo da je u „Kuriru“, zarad vaše aktuelnosti i „prve vesti“, bilo informacija o nama iz nepouzdanih izvora, iako znajući da nije razlog za to bila zla namera. Ipak, u interesu obeju strana, razvijali smo dobru saradnju i uspostavili poverenje, sve zarad interesa objektivnog informisanja", zaključio je Đorđević u čestitki našoj redakciji.

Kurir slavi rođendan! Iza nas je 14 godina. Za to vreme smo uspeli da postanemo najuticajniji list na Balkanu i medij uz koji najveći broj građana započinje dan. Bili bismo neiskreni ako bismo rekli da je bilo lako. Nije, ali zato su rezultati slađi.

Novinari Kurira svakodnevno daju sve od sebe da građane objektivno informišu o svemu što se dešava u zemlji, da otkriju ono što neki žele da sakriju, da kritikuju loše poteze vlasti, da pomognu onima kojima je pomoć potrebna...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track