MINISTAR STEFANOVIĆ: Istraga o poginulom aktivisti SNS u toku
Foto: FoNet

Utvrdiće se ko je odgovoran

MINISTAR STEFANOVIĆ: Istraga o poginulom aktivisti SNS u toku

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u toku istraga povodom pogibije aktiviste SNS koji je lepio plakate, koja će, kaže, utvrditi da li postoji bilo čija odgovornost.

Stefanović je odgovarajući na pitanja novinara da li je imao stranački nalog da lepi plakate na mestu gde je stradao, odgovorio da mu je užasno kada sluša da ljudi pokušavaju da na nesreći jednog čoveka izgrade neku vrstu političkog napada, bilo na SNS, Aleksandra Vučića, ili bilo koga drugog.

- Taj čovek je izgubio život i to je užasna tragedija. Molim vas da ostavite njega i njegovu porodicu van politike i van tih priča, istraga je svakako u toku, vezana je za čitavu tu okolnost, ali čovek je lepio plakate, nije činio nikakvo krivično delo - rekao je Stefanović.

Uveren je da niko nije hteo da se tako nešto dogodi, a istraga će, kaže, pokazati da li postoji bilo čija odgovornost u tome.

- Nemojte od toga da pravimo nešto što će naškoditi i sećanju na ovog čoveka i što će naneti dalju bol - rekao je ministar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track