MINISTARKA OTPUŠTENA SA BANJICE: Slavica Đukić Dejanović puštena na kućno lečenje
Foto: M.M.

Stanje stabilno

MINISTARKA OTPUŠTENA SA BANJICE: Slavica Đukić Dejanović puštena na kućno lečenje

Društvo -

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, puštena je na kućno lečenje, sa Instituta za ortopedsko - hirurške bolesti Banjica, gde je juče prebačena zbog povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći kod Grdeličke klisure.

Konzilijum lekara na Institutu za ortopedsko - hirurške bolesti Banjica juče je odlučio da ministarku Slavicu Đukić Dejanović ne podvrgne hirurškoj intervenciji.

(KURIR TV) MINISTARKA NEĆE BITI OPERISANA: Slavicu Đukić Dejanović pregledali lekari na Banjici

Njeno stanje je bilo stabilno, što je potvrdio još juče ujutru dr Zoran Radovanović iz niškog kliničkog centra, odakle je ministarka sanitetskim vozilom prebačena na Banjicu.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Slavica Đukić Dejanović je jutros u pratnji sanitetskog vozila u 7.30 krenula u ortopedsku bolnicu na Banjici, u stabilnom stanju, svesna je. Kada smo je primili, sinoć, bila je dezorijentisana, nakon svih pregleda konstatovili smo da nema unutrašnje povrede, da ima iščaćenje i prelom desnog ramena. Što se tiče vozača, on nema povrede, ali je i on jutros transportovan na Banjicu, kako bi se odradila još neka dijagnostika - rekao je juče za Kurir dr Radovanović.

Ministarku je juče ispred Instituta na Banjici dočekao suprug Ranko, a u posetu joj je ubrzo stigao i kolega iz partije, Branko Ružić.

SLAVICA DJUKIĆ DEJANOVIĆ U STABILNOM STANJU: Skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa

Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Direktor Klinčkog centra Niš dr Zoran Radovanović rekao je ranije u izjavi za Kurir da je Slavica Đukić Dejanović imala iščašenje i prelom desnog ramena.

NEPOSREDNO POSLE STRAVIČNE NESREĆE: Ovo je prva fotografija Slavice Đukić Dejanović nakon udesa!

Podsetimo, potpredsednica Socijalističke partije Srbije i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes u četvrtak uveče, pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju.

U nesreći je lakše povređen i ministarkin vozač. On se ugruvao i zadobio posekotine na obe ruke od polomljene šoferšajbne.

(EPK/ S.Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track