MOJI DRUGOVI SU PREDOSETILI DA SE SPREMA ZLO U ŽITIŠTU: Ispovest mladića kog je čaura pogodila u oko
Foto: Facebook

Za dlaku izbegao Zlatićeve rafale

MOJI DRUGOVI SU PREDOSETILI DA SE SPREMA ZLO U ŽITIŠTU: Ispovest mladića kog je čaura pogodila u oko

Crna Hronika -

Adrian Baloš (28), iz sela Torak za dlaku je izbegao smrt u krvavom piru Siniše Zlatića. Kaže da je atmosfera u kafiću bila normalna i da ništa nije ukazivalo da zlo dolazi.

- Sa društvom sam prvo bio na koncertu, a zatim smo se dogovorili da odemo do kafića. Nekoliko drugara nije želelo da krene, iako smo ih molili da pođu sa nama otišli su kući. Kao da su znali da će nešto da se dogodi - kaže Adrian Baloš. Jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko.

- U kafiću je sve bilo u najboljem redu. Nisam video Zlatića kad je došao, bio sam okrenut leđima. Posle sam shvatio da smo stajali na samo pet do sedam metara od njega. U jednom trenutku začuo sam rafal. Bukvalno smo svi pomislili da su petarde i nismo se obazirali. Kad je krenuo i drugi, okrenuo sam se i tada je izletela čaura i pogodila me u oko. Pao sam. Nastala je panika. Pobegli smo napolje.

Adrian priča da je po izlasku iz dvorišta kafića shvatio da se nešto desilo.

- Vratio sam se. Ugledao sam devojku krvavu kako leži. Nisam odmah mogao da shvatim zašto je krvava. Pored nje je jaukala druga devojka. Tada mi je postalo sve jasno. Počeli su da iznose povređene i odvode ih u bolnicu.Adrian kaže da Zlatića poznaje, jer je kod njega odlazio da registruje vozilo.

- Bio je miran, uvek staložen, radio je svoj posao. Dijanu nisam poznavao.Adrian kaže da je povređeno njegovih sedam prijatelja, od kojih jedna drugarica koja je prebačena u Kamenicu, za koju je čuo da je posle operacije dobro. Osim njega, na kućno lečenje pušteni su i Saša Beronja, takođe iz Torka i Đorđe Rajić iz Žitišta.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track