NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na Bubanj potoku zasad se čeka 15 minuta
Foto: Dragana Udovičić

Praznici su gotovi, očekuju se gužve na naplatnim rampama

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na Bubanj potoku zasad se čeka 15 minuta

Društvo -

BEOGRAD - Vaskršnji i prvomajski praznici su gotovi, đaci se sutra vraćaju u školske klupe pa se reka automobila svih onih koji su se odmarali prethodnih pet dana polako sliva ka naplatnoj rampi Bubanj potok.

Zasad nema nenormalnih gužvi, ali kako dan bude odmicao pretpostavlja se da će kolone na rampi iz pravca Niša biti sve duže. Kako javljaju čitaoci Kurira, na prolaz se čeka tek petanestak minuta.

VOZAČI, STRPLJIVO: Otežan saobraćaj širom Srbije

AMSS najavljuje da se u kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima očekuje veći broj vozila sa povremeno usporenim saobraćajem na obrenovačkom, novosadskom, pančevačkom i zrenjaninskom putu kao i na Ibarskoj magistrali.

GOTOV PROLEĆNI RASPUST: Đaci od sutra opet u školskim klupama!

Saobraćaj će se osetno pojačati i na naplatnim rampama, a posebno Bubanj Potoku, Sirigu, Staroj Pazovi i Naisu, na kojima se trenutno ne čeka duže od nekoliko minuta.

Niska oblačnost smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj preko planinskih prevoja, te AMSS upozorava na opasnost od odorna na putevima kroz useke Ibarske, Đerdapaske, Sićevačke i Grdeličke klisure.

AMSS savetuje vozačima da voze opreznije i smanje brzinu, na ulazu i izlazu iz tunela. Na putevima u planinskim predelima mogući su nanosi zemlje zbog prognoziranih obilnijih padavina i pljuskova.

Na Batrovcima nema zadržavanja, osim za teretna vozila

(EPK/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track