NAUČIO SI NAS DA SU DOMOVINA I PORODICA NAJPREČI Poslednji pozdrav porodice Karić preminulom Sretenu
Foto: Printscreen

Ispraćaj na Novom groblju u sredu, 3. maja

NAUČIO SI NAS DA SU DOMOVINA I PORODICA NAJPREČI Poslednji pozdrav porodice Karić preminulom Sretenu

Društvo -

BEOGRAD - Biznismen Sreten Karić preminuo je u četvrtak posle duge i teške bolesti, a njegova mnogobrojna porodica oprostila se od njega emotivnom porukom da će večno pamtiti svu toplotu i ljubav kojom ih je za života obasjavao.

Sretenova majka Danica, supruga Slavica, deca Goran, Bojan, Gordana i Stefan i drugi najmiliji u čitulji su naveli da će poslednji ispraćaj biti u sredu, 3. maja, iz crkve Svetog Nikole na Novom groblju u Beogradu.

Foto: Kurir/Politika
Foto: Kurir/Politika

"Neizmerno zahvalni za toplu ljubav, dobrotu kojom nas je obasjavao, učenju da volimo svoju veru i Crkvu i poštujemo vernike svih konfesija, da nam naša domovina i porodica uvek budu najpreči", poručila je porodica Karić.

POSLE DUGE I TEŠKE BOLESTI: Preminuo biznismen Sreten Karić

Sreten Karić je bio uspešan biznismen i svojevremeno prvi čovek Mobtela, kompanije u vlasništvu braće Karić. Svojevremeno je bio i potpredsednik Udruženja industrijalaca i preduzetnika, kao i predsednik Astra grupe i potpredsednik sektora za osiguranje i imovinu u toj kompaniji.

Foto: Printscreen/Instagram
Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Sreten se posle 11 godina sa bratom Bogoljubom iz Rusije vratio u Srbiju gde je dočekan na aerodromu uz uzvike: "Sreto, Sreto!"

POTRESNO SAOPŠTENJE PORODICE KARIĆ Sreten znao da život živi, a ne da mu život natura kako će živeti

BOGOLJUB TUGUJE ZA VOLJENIM BRATOM: Bog ga je pozvao da se preseli u carstvo nebesko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja