BEZ PANIKE, SADA JE SVE U REDU: Fejsbuk ponovo radi posle jutrošnjeg pada širom sveta!
Foto: Reuters

Korisnici u panici

BEZ PANIKE, SADA JE SVE U REDU: Fejsbuk ponovo radi posle jutrošnjeg pada širom sveta!

Društvo -

BEOGRAD - Širom sveta rano jutros zabeleženi su problemi sa otvaranjem miliona Fejsbuk stranica, a problem se prikazivao tako što se nisu videli postovi iz prethodnih dana, ali i meseci. Jednostavno, korisnik na svojoj stranici nije video ništa!

Međutim, posle nekoliko sati sve se vratilo u normalu tako da je ova društvena mreža dostupna korisnicima i sve radi uobičajeno.

Podsetimo, u svetu je jutros zavladala panika pogotovo posle navodnih objava na ovoj društvenoj mreži da će Fejsbuk pooštriti kriterijume oglašavanja i postovanja. Problem je posebno izražen na biznis stranicama.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Stranice su jutros pale u Italiji, Finskoj, Ukrajini, Rusiji, Grčkoj, Španiji, Južnoj Africi, barem tako tvrde korisnici iz tih zemalja koji napominju da FB vide na mobilnom, ali ne i na računaru.

Mnogi privatni korisnici uplašili su se posle prošlonedeljne objave da će Fejsbuk brisati fotografije i postove jer navodno više nema mesta na toj društvenoj mreži?!

Podsetimo, i na društvenoj mreži Instagram sinoć je bilo velikih problema širom sveta, kada se sumnjalo da je posredi novi globalni sajber-napad.

Napadi i dalje traju u Srbiji

Privatni Fejsbuk profili u Srbiji rade bez problema, ali to nije slučaj sa stranicama (pages), koje i dalje nije moguće učitati. Naime, otvara se profilna fotografija, cover, ali ne i postovi koju su objavljeni.

(EPK/Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Novi virus pokorio svet: 5 super saveta kako da se zaštitite od napada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track