NEWSWEEK KONFERENCIJA: "Siva ekonomija - izazovi i rešenja"
Foto: PR

NEWSWEEK KONFERENCIJA: "Siva ekonomija - izazovi i rešenja"

Društvo -

Na Newsweek koferenciji o problemu sive ekonomije, koja će se održati 25. oktobra govoriće i ministri Goran Knežević, Ana Brnabić, Aleksandar Vulin i Rasim Ljajić

Magazin Newsweek i kompanija Adria Media Group, svesni razmera problema sive ekonomije u Srbji, značaja otvaranja dijaloga o ovoj temi i neophodnosti adekvatnog reagovanja svih zainteresovanih strana, 25. oktobra 2016. godine u Crown Plaza hotelu organizuju konferenciju "Siva ekonomija - Izazovi i rešenja".

Aktuelni podaci pokazuju da se i danas, u 2016. godini čak 30 odsto tržišta Srbije nalazi u sivoj zoni, što je izuzetno veliki procenat u odnosu na zemlje članice EU.

Ideja magazina Neswseek je da na jednom mestu okupi predstavnike kompanija iz različitih oblasti, kao i predstavnike resornih ministarstava i svih faktora koji bi u otvorenoj debati i diskusiji izneli probleme sa kojima se susreću, kao i svoje predloge za rešavanje ovog za državu velikog problema.

O problemu sive ekomije iz ugla finansijskog sektora i privrede govoriće predstavnice Masterkard, Grand kafe, Centrosinergije, Filip Morisa.

S druge strane učešće na konferenciji uzeti i ministar privrede Goran Knežević, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić kao i ministri rada i trgovine turizma Aleksandar Vulin i Rasim Ljajić. O problemima ali i načinima za rešavanje sive zone govoriće i predstavnici Uprave Carina, Privredne komore, Američke privredne komore kao i Naleda...

Ulaz besplatan. Informacije i prijave na telefon: 0648660086 ili na mejl: sivaekonomija@newsweek.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja