Novogodišnja i božićna idila uz Addiko blic keš kredit
Foto: Profimedia

Novogodišnja i božićna idila uz Addiko blic keš kredit

Društvo -

Praznici ponovo kucaju na naša vrata. Počinje period godine kada uživamo u posebnoj atmosferi, darujemo voljene i rešavamo postojeće nesuglasice, kako bismo u Novu godinu kročili rasterećeni i spremni za nove radosti i izazove.

Novu 2017. dočekaćemo sa porodicom u udobnosti svog doma, odmotavajući poklone sa decom ili uživajući sa prijateljima u muzici svog omiljenog benda, a možda i iščekujući spektakularni vatromet na nekom od trgova evropskih metropola. Nova godina donosi veselje, ali i finansijski trošak. Ipak, finansije ne moraju uticati na naše raspoloženje, jer uz Addiko Blic keš kredit možemo ostvariti sve svoje novogodišnje želje.

Zahvaljujući Blic keš kreditu Addiko banke, potrebna gotovina nam može biti na raspolaganju u roku od 24 sata, bez ikakvih troškova administriranja kredita. Maksimalan iznos koji možete podići je 600 hiljada dinara, uz rok otplate do pet godina, sa fiksnom ratom tokom čitavog perioda otplate. Prijava za Addiko Blic keš kredit je jednostavna. Putem sajta Addiko banke, uz pomoć online ličnog asistenta možete odmah zakazati sastanak u terminu koji Vam najviše odgovara. Za kredit mogu da aplicirati sva zaposlena lica i penzioneri, pa čak i ako nisu klijenti Addiko banke. Za prijavu za Blic keš kredit potrebna je samo lična karta, a za isplatu potvrda o mesečnim primanjima koju možete skinuti sa naše internet strane.

Blic kredit Addiko banke donosi i niz drugih pogodnosti, među kojima je i mogućnost dogovora oko izbora datuma u mesecu za otplatu, i to bez obračuna interkalarne kamate. Sve detalje o Addiko Blic keš kreditima možete pogledati na sajtu banke.

Uživajte u praznicima i obradujte sebe i svoje najmilije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track