ODGOVOR NA NECENZURISANE LAŽI: Levica Srbije ogranizuje izložbu Cenzurisane istine
Foto: Dado Đilas

Ispred galerije Progres

ODGOVOR NA NECENZURISANE LAŽI: Levica Srbije ogranizuje izložbu Cenzurisane istine

Društvo -

BEOGRAD - Ulična izložba "Cenzurisane istine" u organizaciji Levice Srbije biće otvorena ispred galerije "Progres" u Beogradu kao odgovor na izložbu "Necenzurisane laži".

Ta stranka navela je u saopštenju da izložba tematski prikazuje na "najizoštreniji način" kako se "srozava" životni standard građana dok se daju lažna obećanja.

"Budući da u strahu od reakcije vlasti veliki broj galerija i kafića nije smeo da ustupi svoj prostor, odlučili smo da drugačija politika bude vidljiva i dostupna građanima odmah pored agresivne propagandne postavke stranke Aleksandra Vučića, na ulici", navedeno je u saopštenju Levice Srbije.

Izložba će trajati do nedelje, 14. avgusta, a Levica je najavila i da će ta izložba biti organizovana u svakom gradu gde bude i izložbe "Necenzurisane laži".

Izložba "Necenzurisane laži" je otvorena u ponedeljak, 18. jula, u galeriji "Progres" u Beogradu i na njoj su predstavljeni članci, tvitovi i naslovi iz dela medija koji prema mišljenju SNS negativno pišu o predsedniku i funkcionerima te stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track