OGLASILI SE BIVŠI SUPRUŽNICI MALI: Oboje ćemo podizati decu, o privatnom nikad više javno
Foto: Dragan Kadić

Zajedničko saopštenje

OGLASILI SE BIVŠI SUPRUŽNICI MALI: Oboje ćemo podizati decu, o privatnom nikad više javno

Društvo -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegova bivša supruga Marija uputili su zajedničko saopštenje javnosti u kojem su poručili da će oboje ravnopravno podizati decu, kao i da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu, tako da će sve buduće informacije, vesti ili izjave po tom pitanju biti neistinite.

Bivši supružnici su naveli da su se dogovorili da se decidno drže dogovora koji je napravljen prilikom njihovog sporazumnog razvoda, pre svega da ravnopravno podižu decu.

"To je razlog što smo rešili da stavimo tačku na sve spekulacije o našem privatnom životu. Kao i svi savesni roditelji koji su posvećeni svojoj deci, i kao zreli i ozbiljni ljudi, naš zajednički interes i uloga je da svu svoju ljubav i pažnju koju imamo ubuduće posvetimo našoj deci, i da sve svoje napore uložimo u njihovo zdravo i normalno odrastanje", naveli su oni.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Uputili su molbu javnosti i medijima da imaju obzira prema njihovoj odluci, pre i iznad svega zbog njihove dece."Obaveštavamo javnost da su sve buduće informacije, vesti ili izjave lažne ili neistinite, jer je naša zajednička odluka da nikada više u javnosti ne govorimo o našem privatnom životu", ističu u saopštenju koje su oboje potpisali.Marija i Siniša Mali naveli su i da su poslednji meseci posle razvoda bili "teški i bolni", pre svega za njihovo troje dece.

"Iako smo se trudili da tokom braka sve naše bračne probleme čuvamo od očiju onih koji su nam najvažniji u životu, a to su naša deca, u medijima su, i našom krivicom, isplivali detalji iz zajedničkog života koji nikako nisu smeli da budu predmet javnog procenjivanja. Svesni smo da smo za to oboje pođednako krivi, i u tome se u potpunosti slažemo", naveli su Marija i Siniša Mali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track