OPREZNO ZA VOLANOM: Pojačan saobraćaj na svim glavnim putevima, ali bez gužvi na granicama
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Pojačan saobraćaj na svim glavnim putevima, ali bez gužvi na granicama

Društvo -

Na glavnim putevima u Srbiji, a posebno autoputevima, prisutan je veći broj vozila sa stranim tablicama koji prlaze kroz našu zemlju i putuju u smeru ka zapadnom delu Evrope, što dodatno doprinosi pojačanom saobraćaju, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Zato će vozačima i u narednim danima turističke sezone koja je pri kraju biti potrebno više opreznosti za volanom i pored povoljnih letnjih uslovi vožnje, sa dnevnim temeparturama oko trdesetog podeljka i suvim kolovozima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletaivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo.

Na naplatnim rampama Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac zadržavanja su od pet do 10 minuta, koliko se trenutno čeka i na naplatoj stanici Bubanj Potok, ali su zbog pojačanog saobraćaja, a posebno u jutarnjim i popodnevnim špicevima moguća i nešto duža zadržavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track