OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog moguće poledice
Foto: AP Jan 2015

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog moguće poledice

Društvo -

Vozače danas u Srbiji očekuju prohodni putevi i uglavnom suvi kolovozi, moguća poledica na pojedinim deonicama i pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova gde je saobraćaj usporen, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je pozvao vozače da voze oprezno, poštuju saobraćajne propise i brzinu vožnje dodatno smanje na deonicama na kojima je vlažan kolovoz, posebno na jugu i jugoistoku zemlje i putevima kroz planinske predele zapadne Srbije gde provejava slab sneg.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 20 minuta.

Saobraćaj je obustavljen na deonici puta Mojković - Krupanj zbog oštećenja mosta i preusmeren je na alternativni pravac izmedju Zavlake i Krupnja preko Krsta i Korenite.

Na drugom kilometru od Dučine, na putu Ralja - Stojnik - Dučina, zbog radova je obustavljen saobraćaj, a alternativni put je Barajevo - Dučina - Kosmaj - Djurinci.

ZUBATO SUNCE: U Srbiji danas hladno, spremite se za SNEG!

Do sutra, 30. novembra od 7.00 do 17.00 na deonici Lebane (Krivača) – Negosavlje – Maćedonce, kod Crnog Vrha, trebalo bi da budu završeni radovi na asfaltiranju kolovoza, a saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Saobraćaj će danas biti obustavljen na deonici Razbojna - Blace, na delu puta Jankova Klisura - Blace, od 8.00 do 11.00 i od 12.30 do 15.00 zbog radova na održavanju puta.

Na deonici Ub - Koceljeva zbog sanacije klizišta do 26. decembra biće obustavljen saobraćaj i preusmeren na alternativni pravac predko Družetića, Pambukovice i Novaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track