OPREZNO ZA VOLANOM: Promene vremena i mokri kolovozi opasni za vozače
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Promene vremena i mokri kolovozi opasni za vozače

Društvo -

Česte promene vremena sa prolećnim pljuskovima i prelazak na mokre kolovoze mogu biti jako opasni i direktno uticati na bezbednu i sigurnu vožnju, upozorio je danas Auto-moto Savez Srbije (AMS S).

AMS S podseća da su metereolozi za danas najavili povremene pljuskove u pojedinim krajevima Srbije. Saobraćaj je sinoć na putevima prvog i drugog reda u našoj zemlji bio umerenog inteziteta, a pojačan broj vozila zabeležen je na naplatnim rampama.

AMS S najavljuje da će danas i sutra, 2. juna, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Bubanj Potok do tunela "Straževica", biti izvođeni radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, u oba smera.

U toku izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila na delu puta, gde se odvijaju radovi.

Radovi na sanaciji oštećenog kolovoza izvodiće se 3. juna u periodu od 07:00 do 17:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, od Begaljičkog brda do petlje Vrčin, u smeru Niš-Beograd.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane sve tri saobraćajne trake.

Do 3. juna nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad, na deonici od Čiflika do Staničenja, na magistralnom putu I B reda, broj 43, ističe AMS S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track