OPSADA NA GRANICAMA: Za vikend gužva ka Grčkoj i Crnoj Gori
Foto: Dado Đilas

Šta nas sve čeka na putu

OPSADA NA GRANICAMA: Za vikend gužva ka Grčkoj i Crnoj Gori

Društvo -

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima automobili se sada ka Grčkoj i Crnoj Gori zadržavaju do 30 minuta

Zbog sezone godišnjih odmora sledećeg vikenda očekuju se velike gužve na Ibarskoj magistrali i auto-putu ka Makedoniji.Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima automobili se sada ka Grčkoj i Crnoj Gori zadržavaju do 30 minuta. Tanja Jovanović, informator AMSS, kaže da je trenutni problem na putnim pravcima ka moru u mestima gde se izvode radovi:

- S obzirom na to da sezona masovnih godišnjih odmora još nije počela, svi putevi su zasad prohodni, a veće gužve se očekuju za vikend. Vozači se trenutno najviše zadržavaju na Ibarskoj magistrali zbog radova na putu kod Čačka, Požege i Užica zbog popravki puta oko Zlatibora. Pošto je popravka puteva najavljena i za jul, očekujemo da će to biti najopterećeniji mesec.Na auto-putu E-75 kroz Beograd do 27. juna od 22 do šest časova obavljaće se radovi od petlje Lasta do skretanja za Novi Sad, u oba smera.

U toku su radovi na auto-putu E-75, na deonici od petlje Niš jug do petlje Leskovac centar u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci. U toku su radovi i na auto-putu E-80, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci kod Trupalske petlje, kod izlaza za Sofiju, kao i Komrenske petlje u obe kolovozne trake.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track