OTAC TAMARE MARINKOVIĆ O SEKS AFERI S PROFESORIMA Tajo, nemoj ni da čitaš to, nije to za tvoje oči!

Seks afera drma Srbiju

OTAC TAMARE MARINKOVIĆ O SEKS AFERI S PROFESORIMA Tajo, nemoj ni da čitaš to, nije to za tvoje oči!

Društvo -

Dragan i Stojanka, čija ćerka u romanu „Trofeji“ aludira na seksualne odnose učenice i profesora u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu, u koju je išla, beže od bruke.

Profesor fizičkog i direktor Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu izneli su optužbe na račun Tamare Marinković, bivšeg đaka, da je knjigom „Trofeji“, u kojoj je opisivala seks između učenice i nastavnika, htela da naruši ugled škole, da je tokom školovanja zlostavljala profesore, nabacivala im se... A autorka kontroverznog dela i dalje ne želi da se oglašava.U potrazi za istinom posetili smo porodični dom Marinkovića u Jabučkom ritu u blizini Beograda.Hoće da pobegne- Ne želim da pričam o knjizi, nisam je ni čitao. Tamara mi je rekla: „Tajo, nemoj ni da čitaš to, nije to za tvoje oči.“ Rekla mi je da njena knjiga nije istinita. Nije sad tu, ne znam ni gde je. Javiće vam se za nekoliko dana - rekao nam je Dragan Marinković i dodao da je ljut na ćerkinog bivšeg profesora Blanušu:- Kakve su to gluposti da je Tamara problematična i da smo njena majka i ja razvedeni. Tužiću ga!Tamarina majka Stojanka Marinković nije se obradovala kad je videla novinare u prodavnici u Kovilovu u kojoj radi.- Nemam nikakav komentar. Knjigu nisam čitala. Neću da se bavim glupostima, baš me briga šta radi - vidno iznervirana rekla je Stojanka.Dok roditelji tvrde da nisu čitali knjigu - celo selo očigledno jeste. Meštani Jabučkog rita juče su pričali samo o Tamari i njenom prvencu.- Žao mi je Dragana, čekali su dete 16 godina, jedva su je dočekali. Tamara ovde nije ulazila u konflikte, ali oduvek je bila specifična. Još kao mala je znala šta hoće, a to je bilo da pobegne odavde što pre. Sramotna je ta knjiga, uvek će je kroz nju gledati - kazala je jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna, s obzirom na to da je Jabučki rit veoma mali.Prepoznali likoveDa podsetimo, Tamara je u knjizi opisala zaljubljivanje tinejdžerke Nataše u svoje profesore, od kojih su neki odbili njeno „udvaranje“, dok su se drugi upustili u intimne odnose s tada maloletnom učenicom. Svi opisi bili su toliko detaljni da učenici ove škole na internetu tvrde da su prepoznali sve likove.

Komšije iz Jabučkog rita MARINKOVIĆEVI SE STIDE TAMARE- Marinkovići glume da im je svejedno što se digla tolika prašina o knjizi i da ih ništa ne zanima, ali vidim da ih je stid. Mama Stojanka, kad vidi da nosim novine, odmah pita ima li njene ćerke. Ma, čudni su oni ljudi inače. Retko s kim se druže ovde. Kažu da mala piše i drugu knjigu. Ma ne znam kako je i prvu sastavila, ne ume ona ni da priča - rekao je za Kurir jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track