PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Oprez zbog pojačanog saobraćaja i odrona
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Oprez zbog pojačanog saobraćaja i odrona

Društvo -

S prestankom kiše prohodnost puteva je dobra, ali zbog pojačanog saobraćaja na početku nedelje i učestalih odrona Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje oprez u vožnji.

Prema najnovojim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na graničnim prelazima u našoj zemlji za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

AMSS, ipak, upozorava da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima relativno i često promeljivo.

Kako najavljuje u saopštenju, od danas do 31. jula izvodiće se radovi na proputima na delu državnog puta I B, reda broj 33, na deonici Mala Krsna-Požarevac (Obilaznica), a za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora.

Takođe, danaas i sutra, u periodu od devet do 16 časova izvodiće se radovi na postavljanju zvučnih barijera u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid.

Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Od danas do 21. maja, u periodu od sedam do 17 časova izvodiće se radovi na frezovanju i sanaciji kolovoza na državnom putu I B reda, broj 23, na deonicama Konjevići-Čačak i Čačak-Pakovraće.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenom obustavom saobraćaja.

Do 24. maja izvodiće se radovi na državnom putu II B reda broj 347, na deonici od državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) do centra Vrčina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja