PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan saobraćaj, oprez ujutru i uveče zbog poledice
Foto: Kurir

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan saobraćaj, oprez ujutru i uveče zbog poledice

Društvo -

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, a vozačima se u jutarnjim i kasnim večernjim satima savetuje oprez zbog mraza i moguće poledice usled niskih temperatura, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prilazi zimskim turističkim centrima prohodni, ali još ima zaostalog snega na kolovozima, pa se savetuje oprezna vožnja i obavezno korišćenje zimske opreme.

U košavskom području jak vetar i dalje remeti saobraćaja, dok sa većim oprezom treba prolaziti deonice kroz stenske useke i klisure usled mogućih odrona, a najviše ih ima duž ibarske, djerdapske i dunavske magistrale, navodi AMSS.

Do 17. februara trajaće radovi zbog kojih će biti izmenjen saobraćaj na novom Obrenovačkom putu, na petlji Ostružnica, jer će kolovoz biti sužen u jednu traku po smeru.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save u toku je obustava saobraćaja zbog radova koji će trajati svakodnevno do 15. marta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Šid, beleže se zadržavanja od sat vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja