POMOZIMO JELENI (6) Otac: Da moja ćerka prohoda, potrebno je 20.000 evra

Devojčici neophodna pomoć da stane na noge

POMOZIMO JELENI (6) Otac: Da moja ćerka prohoda, potrebno je 20.000 evra

Društvo -
Doktori u Dečjoj bolnici u Lincu smatraju da će posle šestomesečne terapije i operacije kod njih ova hrabra devojčica prohodati.

BEOGRAD - Moje dete ne može da stoji, sama ne može ni do toaleta... Da bi prohodala, potrebne su joj terapije i operacija u Beču, što košta 20.000 evra, a mi za sad imamo samo 500 evra.Ovako za Kurir počinje svoju priču Zoran Obradović (34) iz Sonte kod Apatina, čija šestogodišnja ćerka Jelena boluje od cerebralne paralize i ne može da korača.Jelena je prevremeno rođena u petom mesecu trudnoće, sa samo 600 grama, i prvih godinu dana provela je u inkubatoru, dok su se lekari borili za njen život. Međutim, to nije bio kraj njenih zdravstvenih problema.- Samo pet meseci posle otpuštanja iz bolnice, doktori su rekli da Jeleni otkazuju pluća i da joj nema spasa. Međutim, moja devojčica je i to pobedila i nastavila da se bori! Kada je imala tri godine, stigla je nova užasna dijagnoza. Zbog ciste na mozgu Jelena ne može da hoda - potreseno priča Obradović.

Međutim, doktori u Dečjoj bolnici u Lincu smatraju da će posle šestomesečne terapije i operacije kod njih ova hrabra devojčica prohodati.- Za sve je potrebno 20.000 evra, a ni ja ni žena ne radimo, do sada smo skupili samo 500 evra... Zato molimo sve dobre ljude da nam pomognu u ovoj borbi za ćerkino zdravlje - apeluje Zoran, nadajući se da će uspeti da prikupi dovoljno sredstava da mala Jelena stane na noge.

Broj ži­ro ra­ču­na: 250-2180001631200-17

Broj de­viz­nog ži­ro ra­ču­na: RS35250218000582121023

na ime Je­le­na Obradović

(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track