Popusti za leto 2017 do 40% i plaćanje na rate samo u januaru!
Foto: PR

Popusti za leto 2017 do 40% i plaćanje na rate samo u januaru!

Društvo -

Oktopod travel je spremio posebne pogodnosti i popuste za sve one koji se odluče da putuju sa njima u Grčku, bilo da rezervišete aranžman ili izvršite uplatu u celosti jedno je sigurno - popust je zagarantovan tokom januara!

Oktopod ima saradnju sa velikim brojem raznih preduzeća, institucija i organizacija pa samim tim načini plaćanja aranžmana su mnogobrojni i prilagođeni svima, uključujući i plaćanje putem adminitrativne zabrane do marta 2018.

Za sve one koji vole apartmanski smeštaj Oktopod je spremio sjajne popuste do 20% za first minute uplate i rezervacije tokom januara! Imate još par dana da iskoristite ove popuste pa vam predlažemo da budete brzi i rezervišete letovanje na vreme. Izaberite vilu koja vam se dopada i uživajte! Svi cenovnici su bez obračunatog popusta pa je najbolje da pozovete call centar Oktopod-a na broj 011.41.55.555 i raspitate se oko svih detalja.

Pored aktuelnih letnjih aranžmana, Oktopod se profilisao kao jedan od lidera za vikend city break aranžmane u najlepšim gradovima Evrope.

Za vas su spremili posebne aranžmane za Dan zaljubljenih pa zajedno sa voljenom osobom možete posetiti Karneval u Veneciji po ceni već od 29€.

Svake godine Karneval u Veneciji poseti nekoliko hiljada maskiranih turista - budite među njima jer to je događaj koji se dugo pamti. Ako se odlučite za aranžman sa noćenjem, planiran je i odlazak do Verone, čuvenog grada ljubavi poznatog po romantičnoj priči o Romeu i Juliji.

Ako ste već bili u Veneciji, predlažemo vam da pogledate ponudu za druge gradove koje možete posetiti za Dan zaljubljenih kao što su: Budimpešta za samo 35€, Prag po ceni od 55€, Beč za 65€ Toskanu za samo 89€ ili Milano za 99€.

Ako niste zaljubljeni ili više volite putovanja tokom marta, pogledajte specijalnu ponudu aranžmana za 08. Mart.

Tu je i odlična ponuda za Azurnu Obalu gde je polazak 30. marta i sjajan aranžman sa polupansionskom uslulom gde možete obići Španiju, Francuskau i Italiju sa polaskom 24. Marta.

Predlažemo vam da redovno pratite sajt agencije Oktopod jer svake nedelje samo za vas izdvajaju posebne ponude za hotele u Grčkoj sa popustima koji traju nedelju dana! Tu je i ponuda meseca gde možete naći tri izdvojena hotela sa popustom koji važi samo do kraja januara.

Od ove nedelje aktuelna je i ponuda hotela na Lefkadi koja je jako popularna među našim turistima. Hotele za ovo rajsko mesto već sada možete rezervisati sa popustom do 22%.

Pored svega gore navedenog, Oktopod travel već godinama uspešno radi i ima u svojoj ponudi najpopularnije destinacije u Grčkoj kao što su: Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta, Tasos, Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Sarti, Nikiti, Neos Marmaras, Metarmofosi, Paralia, Olimpic Beach, Leptokarija, Nei Pori, Kokino Nero i Velika Sotirica, Evia, Sivota, Parga, Lefkada, Kanali (Preveza) Krf, Zakintos i Egina.

Što se udobnosti tokom putovanja tiče, budite bez brige jer je Oktopod poznat po voznom parku koji redovno dopunjuje modernim turističkim autobusima visoke klase. Ove godine su kupili fantastičan Skyliner autobus, i za sada su jedini na našem tržištu koji imaju ovako luksuzan autobus.

Za sve one kojima je muka od zime spremili su i daleke destinacije, pa tako sa Oktopodom možete posetiti Tajland po ceni već od 605€.

Zato vas ponovo pozivamo da posetite jednu od 13 poslovnica Oktopod Travela. Oktopod vas čeka u Beogradu, Zemunu, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Loznici, Kruševcu, a od ove godine imaju i novu poslovnicu u Užicama u ulici Dimitrija Tucovića br. 36. Vaše je samo da dođete do njih ili pozovite njihov call centar na broj 011.41.55.555 radi više informacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track