POSLE IZLEČENJA ĆERKE: Unin tata prebacio 119.900 evra viška na račun Fonda
Foto: Aleksandar Jovanovic

Uplata Fondu za lečenje dece u inostranstvu

POSLE IZLEČENJA ĆERKE: Unin tata prebacio 119.900 evra viška na račun Fonda

Društvo -
Višak novca iz bolnice prebacio sam na račun Fonda koji je od skoro počeo sa radom. Takođe je prebačeno i 24.000 dinara koliko je preostalo na srpskom računu, kaže za Kurir Saša Savić dodajući da se nada da će te pare pomoći nekom bolesnom detetu da što pre ozdravi
1 / 3 Foto: Dija

BEOGRAD - Višak novca sam prebacio na račun Fonda za lečenje dece u inostranstvu, a samim tim je i ugašen namenski račun za pomoć Uni. Nadam se da će te pare pomoći nekom bolesnom detetu da što pre ozdravi.Ovo je za Kurir rekao Saša Savić, otac trogodišnje Une koja je bolovala od najtežeg oblika leukemije "filadelfija plus''.

Kurir je pokrenuo humanitarnu akciju za prikupljanje novca za pomoć Uni i za samo par dana skupili smo svih 80.000 evra, koliko je bilo potrebno za njeno lečenje u Nemačkoj.

- Višak novca iz bolnice, 119.900,00 evra, prebacio sam na račun Fonda koji je od skoro počeo sa radom. Takođe je prebačeno i 24.000 dinara koliko je preostalo na srpskom računu - kaže Saša i dodaje da se njegova ćerkica Una uspešno oporavlja.

- Hvala bogu sve ide dobro, prošli smo najgore. Una je opet nasmejana devojčica kakva je i bila pre odlaska u Nemačku - kaže Saša.

(D. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track