POZNATI U MISIJI DA TEODORA POBEDI BOLEST: Ivanović i Georgiev podržali kampanju!

Akcija

POZNATI U MISIJI DA TEODORA POBEDI BOLEST: Ivanović i Georgiev podržali kampanju!

Društvo -

Mala Teodora Vranješević već godinu dana se kao lavica bori protiv opake akutne mijeloidne leukemije, a sada je pokrenuta kampanja da se prikupi 350.000 evra neophodnih za transplantaciju koštane srži u Frankfurtu.

Za nekoliko dana sakupljeno je 79.102 evra, a Kurir apeluje na sve koji mogu pomoći da novčana sredstva uplate na račun. Humanitarnu akciju podržale su brojne javne ličnosti, pa je tako voditelj Ivan Ivanović na Tviteru svoje pratioce uputio na sajt Teodora.rs, gde se mogu upoznati s načinima uplate i svim drugim neophodnim informacijama. I pevač Vlado Georgiev je zamolio svoje pratioce da retvituju link s tekstom o apelu za pomoć devojčici iz Kragujevca. Na dan Teodorinog rodnog grada Kragujevčani su u donatorske kutije koje su bile postavljene u centru donirali 3.780 evra. Kampanja se proširila i van granica Srbije te je juče u Beču bila postavljena kutija u parku Kampus altes AKH, a vernici Srpske pravoslavne crkvene u opštini Kirhengemende u Frankfurtu su nakon liturgije na kojoj su čitane molitve za Teodorino ozdravljenje takođe dali priloge. Pokrenuta je i Fejsbuk stranica Teodora Vranješević.

SRBIJO, NA NOGE, SPASI DETE! Nada da Teodora nastavi život košta 350.000 evra!

Dinarski račun za uplate iz Srbije

340-32003872-78 kod Erste Bank a. d.Primalac: Bogdan VranješevićSvrha uplate: Donacija

Devizni račun za uplate iz inostranstvaCORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:(NAVESTI OZNAKU VALUTE)SWIFT CODE: GIBAATWGERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIAACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:SWIFT CODE: GIBARS22ERSTE BANK A.D. NOVI SADBENEFICIARY:IBAN RS35340000003200387278NAME VRANJEŠEVIC BOGDANADDRESS LEPENICKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIAInternational Payments Department

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track