PRAZNIČNI TROBROJ: Kurir u novom ruhu na 64 strane sa mnogo iznenađenja!

To može samo naš list

PRAZNIČNI TROBROJ: Kurir u novom ruhu na 64 strane sa mnogo iznenađenja!

Društvo -

U svečanom vaskršnjem i prvomajskom trobroju - 30. april - 1. i 2. maj. - pripremili smo mnogo zanimljivih tekstova, tema i intervjua

BEOGRAD - Praznični trobroj Kurira u novom ruhu na 64 strane!

U svečanom vaskršnjem i prvomajskom trobroju vašeg i našeg lista - 30. april - 1. i 2. maj. - za naše verne čitaoce pripremili smo pregršt iznenađenja.

Vaskršnji trobroj koji je u prodaji od subote je prvo veliko iznenađenje: Kurir je u potpuno novom ruhu, sa novim sadržajima, rubrikama i autorima, redizajniran i odštampan ekološkim bojama na 100 odsto recikliranom papiru. Uz trobroj koji će se naći na svim prodajnim mestima u našoj zemlji i okruženju, naši verni čitaoci dobiće i specijalni poklon kojim obeležavamo Vaskrs - pravoslavni krst, koji smo osveštali u Hramu Svetog Save, najvećoj pravoslavnoj svetinji na svetu!Osveštanje krstića, koje je Kurir organizovao u Hramu na Vračaru ima izuzetan značaj, jer samo osveštani krstić predstavlja istinski simbol hrišćanstva. Kurir je čin osveštanja obavio uz blagoslov vladike topličkog Arsenija, vikarnog episkopa patrijarha srpskog Irineja.

Kao i svaki naš broj, i praznično izdanje Kurira obiluje mnogim zanimljivim tekstovima, temama i intervjuima.

Zavirili smo u dom političara i uverili se kako Vaskrs slave Sanda Rašković Ivić i Zorana Mihajlović a preneli smo specijalnu čestitku premijera Srbije Aleksandra Vučića.

U intervjuu za naš list govore Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej i Njegovo preosveštenstvo vladika bihaćko-petrovački Atanasije (Rakita).

Objasnili smo kako se određuje vreme slavljenja najvećeg pravoslavnog praznika i posetili smo Užičanku Ljiljanu Spasojev Milovanović koja ima kolekciju od čak 250 uskršnjih jaja.

U trobroju smo pokrenuli i jednu izuzetnu akciju - izgradnju statue srpskim herojima albanske golgote na ostrvu Vido..

Naši reporteri posetili su rudare u "Rembasu" i istraživali koliko Srbi prosečno potroše na proslavu praznika.

U vašoj omiljenoj rubrici Stars možete pročitati kako Vaskrs slave Rada Manojlović, Aleksandra Prijović, Jadranka Barjaktarović, Andrija i Anđelka, Nikola Rokvić i Bojana Barović, Dragana Mirković...

Sportska rubrika pripremila je razgovore sa srpskim olimpijkama Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović, teniserkom Jelenom Janković, fudbalerima Markom Jovanovićem i Mičelom Donaldom, košarkašem Crvene zvezde Brankom Lazićem...

U prazničnom trobroju nalaze se i ostale stalne rubrike - kultura, hronika, planeta, horoskop, zabava...

Na kraju, u izuzetno bogatom prazničnom trobroju Kurira poklanjamo i dva magazina - Dečji svet i Doživeti 100.

Uz želju da čitaoci Kurira i njihovi najbliži, praznike provedu u zdravlju, sreći, ljubavi i blagostanju, poručujemo svim ljudima dobre volje da će njihove omiljene dnevne novine i dalje biti na njihovoj strani. Budite uz Kurir!

POKLON KURIRA U PRAZNIČNOM TROBROJU: Osveštani krstić za svakog čitaoca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track