PRESELO  IM LETOVANJE: Porodici Stefanović Crnogorci razbili kola zbog srpskih tablica!
Foto: čitalac Kurira

Bruka i sramota

PRESELO IM LETOVANJE: Porodici Stefanović Crnogorci razbili kola zbog srpskih tablica!

Društvo -
Četvoročlanoj porodici Stefanović iz Srbije izlupana su kola dok su letovali na Crnogorskom primorju. I to samo zato što su na njima bile srpske tablice.

Iz auta ništa nije ukradeno, iako je gepek bio pun stvari, a naneta je šteta od oko 1.000 evra.- Tog dana kad smo stigli, komunalna policija je uklonila stubove sa dva parking-mesta koje je samoinicijativno postavio izvesni Rafailović. Pitao sam ih da li je tu dozvoljeno parkiranje i rekli su mi da jeste. Auto je tamo stajao 15 dana i niko nije tražio da ga pomerim - kaže Ivan Stefanović, koji je sa ženom i dvoje maloletne dece bio na letovanju u Budvi.Na odmor je, kaže, došao porodično i ni sa kim nije imao nikakav konflikt.- Ja sam profesionalni košarkaš, igrao sam u Hemofarmu iz Vršca, zatim u OKK Beogradu, a poslednjih osam godina igram u Rumuniji i Mađarskoj. S obzirom na to da iz auta ništa nije dirano, iako je gepek bio pun, kao jedini razlog napada vidim to što je auto imao srpske registarske oznake - kaže Stefanović.On je slučaj prijavio policiji, a zvao je i televiziju Budva.- Dva puta sam ih pozivao i rekli su da će doći, ali uopšte se nisu pojavili. (M. L.)

Razbijaju redomUNIŠTEN JOŠ JEDAN AUTOOsim automobila porodice Stefanović, polupana su stakla i na automobilu austrijskih tablica u kojem je srpska zastava bila okačena o retrovizor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track