PROLEĆE MIRIŠE NA POZNU JESEN: U Srbiji danas hladnije sa KIŠOM i SNEGOM
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Vremenska prognoza

PROLEĆE MIRIŠE NA POZNU JESEN: U Srbiji danas hladnije sa KIŠOM i SNEGOM

Društvo -

Danas će u Srbiji biti pretežno oblačno i sveže, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima ponegde slaba kiša, u planinama slab sneg.

Uveče i noću razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, nocu jugozapadni. Najniža temperatura biće od 4 do 9, najvisa do 11 do 15 stepeni.

Foto: Beta
Foto: Beta

U Beogradu će biti umereno oblacno i sveze. Uvece i nocu razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, nocu jugozapadni. Najniza temperatura 7, najvisa 15 stepeni.

SNEG I U GRADOVIMA U SREDU I ČETVRTAK: Stiže naglo zahlađenje! RHMZ UPOZORAVA NA PADAVINE

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. aprila, u utorak ujutru biće uglavnom vedro i hladno, ponegde slab mraz. U toku dana naoblacenje s kisom, u visim planinama sneg.

Foto: AP
Foto: AP

Uvece i noću pojacanje padavina i severnog vetra. U sredu, cetvrtak i petak oblacno, hladno, vetrovito, kisovito, u brdsko-planinskim predelima sneg, na visinama iznad 800 m stvaranje sneznog pokrivaca visine 10 do 30 cm. U nocnim i jutarnjim satima kratkotrajni sneg moguc je ponegde i u nizim predelima. Ukupna kolicina padavina od 20 do 50 mm. U subotu i nedelju ujutro hladno sa slabim mrazem, danju pretezno suncano i malo toplije. U ponedeljak naoblacenje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Soda bikarbona kao lek protiv prehlade: Pobedite grip u samo 3 koraka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track