PROSTITUTKE IZ BG PARKA: Migranti nam rasterali mušterije, još koji dan i nećemo imati šta da jedemo
Foto: Rojters

Prodavačice ljubavi ostale bez posla

PROSTITUTKE IZ BG PARKA: Migranti nam rasterali mušterije, još koji dan i nećemo imati šta da jedemo

Društvo -
Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo

BEOGRAD - Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju - rekla je jedna od prodavačica ljubavi.

Prostitutke koje decenijama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobuske stanice u Beogradu kažu da su im migranti rasterali sve klijente.– Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo – rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina, kaže za Naše novine.Njena druga koleginica kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.– Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja