PUTNICI STIGLI KUĆI IZ HRVATSKE: Sreća da smo bili budni kada se autobus prevrnuo!
Foto: KURIR

Jedanaestoro ljudi vratilo se u Beograd

PUTNICI STIGLI KUĆI IZ HRVATSKE: Sreća da smo bili budni kada se autobus prevrnuo!

Društvo -
Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima u Hrvatskoj zbog nesebične pomoći - rekao je jedan od putnikaa fotografa Kurira

Jedanaest putnika koji su doživeli udes u Hrvatskoj drugim "Lastinim" autobusom došlo je sinoć oko 23 sata u Beograd. Oni su sa benzinske pumpe "NIS" na autoputu Beograd-Šid minibusevima razvezeni svojim kućama. S obzirom na šok koji su preživeli putnici nisu bili raspoloženi za priču, a jedna žena je čak nasrnula na fotografa Kurira i udarila ga po objektivu.

- Sreća u nesreći je bila ta što je većina nas bila budna u trenutku udesa, pa smo bili prisebni i pomogli se međusobno. Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima u Hrvatskoj zbog nesebične pomoći - rekao je jedan od putnika, pokazujući iscepanu jaknu.

- Nesreća se dogodila zbog loših uslova na putu. Naš vozač je zadržan i sutra će dati izjavu, pa će biti utvrđeno da li je i on imao nekog uticaja na to što se desilo. Sve putnike smo zbrinuti na najbolji način i obezbedili da se što pre vrate kući. Četiri putnika su zadržana na lečenju u Sisku i u narednim danima biće puštena kući, dok se njih 11 večeras vratilo u Srbiju - rekao je sinoć Vladimir Vinš, jedan od direktora u "Lasti", koji je sinoć dočekao putnike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track