REBIĆ O PROTESTU MIGRANATA: Nećemo dozvoliti blokiranje saobraćaja i remćenje javnog reda i mira
Foto: MUP

Srbija će i dalje biti dobar domaćin

REBIĆ O PROTESTU MIGRANATA: Nećemo dozvoliti blokiranje saobraćaja i remćenje javnog reda i mira

Društvo -

BEOGRAD - Povodom protesta grupe od stotinjak migranta u centru Beograda, kada je došlo i do međusobne tuče migranta, koji su izašli na kolovoz i zaustavili čitav saobraćaj, kao i protestne šetnje preko Novog Beograda i Zemuna ka Mađarskoj granici, javnosti se obradio i V.D. direktor policije Vladimir Rebić

“Republika Srbije će kao i do sada biti dobar domaćin svim migrantima, ali nećemo dozvoliti da se remeti javni red i mir, blokiraju saobraćajnice i da se na bilo koji način onemogućavaju građani u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, rekao je Rebić i dodao:

- Kao što zakoni Republike Srbije važe za naše građane, tako važe i za migrante i oni ih moraju poštovati, naglasio je on.

KURIR TV MIGRANTI SE POTUKLI U BG I KRENULI KA MAĐARSKOJ: Napravili zastoj na Batajničkom drumu!

On je dodao i da policijski službenici prate kolonu migranata koja se danas uputila ka granici, kako bi se sprečili eventualni incidenti i kako bi se osigurala njihova bezbednost.

- Pitanje rešavanja migrantske krize nažalost ostaje otvoreno. Srbija će nastaviti humano da se ponaša prema našim gostima, ali ne možemo se sami izboriti sa tim problemom bez jedinstvenog stava Evrope“, naglasio je on.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track