Šešelj nije došao u Ćirilicu na Happy TV

Promo

Šešelj nije došao u Ćirilicu na Happy TV

Društvo -
U kasnim večernjim satima u petak, Vojislav Šešelj i njegovi najbliži saradnici, počeli su da zatežu oko beznačajnih detalja, pa i oko toga da li će se pojaviti u zgradi televizije Happy 15 minuta ranije, ili kasnije, sa pretnjom da će, ukoliko mu se u potpunosti ne izađe u susret, otkazati emisija

U Specijalnoj emisiji „Ćirilica“ na Happy TV danas u 9 sati ujutru, dogovoren je nastup uživo Vojislava Šešelja, koji se, međutim, u zakazano vreme nije pojavio - bez ikakvog obrazloženja, iako su svi njegovi uslovi ispunjeni.

Pošto je u ponedeljak 2. februara imao zakazanu posetu manastiru Mileševi i vladici Filaretu, dogovorili smo se juče da se u direktnom prenosu pojavi jutros, a da ta emisija bude, u celosti i bez ikakvih skraćenja i izmena, reprizirana u redovnom terminu „Ćirilice“ u ponedeljak u 21 sat.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

U kasnim večernjim satima u petak, Vojislav Šešelj i njegovi najbliži saradnici, počeli su da zatežu oko beznačajnih detalja, pa i oko toga da li će se pojaviti u zgradi televizije Happy 15 minuta ranije, ili kasnije, sa pretnjom da će, ukoliko mu se u potpunosti ne izađe u susret, otkazati emisija. Sve što je tražio je prihvaćeno, ali ipak nije došao. Na društvenim mrežama, prethodno su se iz SRS-a pojavile podmetačine da je neko zabranio „Ćirilicu“ sa Šešeljem, ili da ju je sam autor Milomir Marić otkazao. Ništa od toga ne odgovara istini. „Ćirilica“ je bila i ostala otvorena za sva različita mišljenja i u njoj nikada nije bilo zabranjenih tema i ljudi. Očigledno da Vojislavu Šešelju više odgovara da podgreva mit da je zabranjen na nacionalnim televizijama u Srbiji, nego da izađe u javnost i otvoreno kaže šta ima. Bez obzira na sve, vrata „Ćirilice“ i dalje su otvorena za Šešelja i može slobodno da dođe kad god reši, ili skupi hrabrosti. Milomir Marić unapred obećava da će biti jako nežan prema njemu i da uopšte neće ličiti na sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track