SEVALE PESNICE: Tasovac se potukao sa komšijom Miškovićem!
Foto: Fonet

Završio na VMA

SEVALE PESNICE: Tasovac se potukao sa komšijom Miškovićem!

Društvo -
Pobili su se u subotu uveče, i to nasred ulice. Čuo sam prvo nekoliko dovikivanje, a odmah zatim sevnule su i pesnice. Ne znam ko je koga napao, ali sam video da je ministar dobio nekoliko udaraca u glavu, ispričao je jedan od komšija

BEOGRAD - Ministar kulture Ivan Tasovac lakše je povređen u incidentu koji se dogodio 2. maja ispred zgrade u Ulici Ljube Stojanovića u Beogradu, izjavila je šef Biroa MUP-a Srbije za saradnju sa medijima Biljana Ivković.

Ivković je Tanjugu rekla da je ministar Tasovac prijavio osobu koja mu je nanela povrede i dodala da je policija preduzela sve neophodne mere da ispita slučaj.

Ona je navela da je policija uzela izjave učesnika i svedoka, pregledala snimak sa sigurnosne kamere i prikupila podatke i dodala da je izveštaj prosleđen nadležnom tužilaštvu.

Tasovac se potukao sa prvim komšijom, Vasilijem Miškovićev. Prema rečima očevidaca, ministar i njegov komšija su se pobili nasred ulice.

"Pobili su se u subotu uveče, i to nasred ulice. Čuo sam prvo nekoliko dovikivanje, a odmah zatim sevnule su i pesnice. Ne znam ko je koga napao, ali sam video da je ministar dobio nekoliko udaraca u glavu", ispričao je jedan od komšija.

Tasovac se lekarima na VMA žalio da ga boli vrat, ali je pregledima ustanovljeno da mu nije potrebna bolnička nega i iste večeri je pušten na kućno lečenje.

(Tanjug/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track