Sledite mudrost grčkih bogova – odmor za 289 evra
Foto: Promo

LETOVANE SA AGENCIJOM BIG BLUE NA KRITU

Sledite mudrost grčkih bogova – odmor za 289 evra

Društvo -

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine i zanimljivih ljudi.

Krit je i više nego fascinantan spoj prošlosti i sadašnjosti, mesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture... Danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zarad koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

Ponuda Agencije Big Blue za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanije, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras gradić Agios Nikolaos....Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Prvi čarter let u sezoni Agencija Big Blue podiže već 14.juna, a drugi zarad ogromnog interesovanja, samo četiri dana kasnije (18.juna). Leti se do najveće ostrvske vazdušne luke, do Herakliona, odakle slede kraći transferi do konačnih odredišta – šarmantnog Agios Nikolaosa ili pitoresknog turističkog gradića Stalida sa divnom peščanom plažom...Na ovoj mapi je i Hersonisos, etabliran kao letovalište za mlade sa sadržajima koji garantuju uživanje, kao i čarobna luka Retimno s dugim peščanim plažama, predivnim šetalištem uz more, tvrđavom kao pečatom burne prošlosti...

U svim ovim mestima Agencija Big Blue je za svoje goste odabrala ne samo kvalitetne smeštajne jedinice već i hotele odnosno apartmane koji uslugom nadmašuju cenu aranžamana u koju je, naravno, uračunata i avio-karta na čerter letu. Sve smene koncipirane su na 11 dana sa 10 noćenja. Jedna od smeštajnih jedinica koje će vaše letovanje prtovoriti u predivno iskustvo zasigurno je hotel Santa Marina 3* u Agios Nikolaosu – ukoliko se odlučite da put ovog raja krenete 14.juna cena arnažmana na bazi polupansiona s uračunatim prevozom i svim transferima je 499 evra. Hotel je udaljen samo 50 metara od predivne peščane plaže a 600 metara od centra gradića... Nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za studije Katerina – najam apartman lociranog odmah prekoputa plaže je 289 evra (polazak 14.juna). U Hersonisosu, centru zbivanja na ostrvu, rezervišite mesto u hotelu Zorbas 2*. Idealna je baza za mlađe turiste željne dobrog provoda uz cenu (329 evra - noćenje sa doručkom) koja je više nego prihvatljiva. Polazak je takođe 14.juna. U Retimnu se po dobroj ponudi izdvaja Flisvos Beach 2*. Reč je o odlično lociranom hotelu na korak od plaže - 499 evra. Tu je i Lefkoniko Beach (499 evra - s polupansionskom ponudom kao i hotel Atrimum Krit u potpuno novom izdanju, koji se uveliko renovira za novu sezonu. U njegovoj preporuci je ocena - odličan! Razumljivo jer je ovaj hotel godinama “best seller” naše agencije – cena: 559 evra (PP) za polazak 14.juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja