SRBIN IZREŠETAN U PARIZU, NJEGOVA ŽENA NESTALA: Ljiljana Atanasković prodavala šalove kod stadiona!

Četvoro Srba povređeno, troje teško, potvrdio ambasador

SRBIN IZREŠETAN U PARIZU, NJEGOVA ŽENA NESTALA: Ljiljana Atanasković prodavala šalove kod stadiona!

Društvo -
Aca Pavlović je izrešetan u blizini stadiona. Međutim, za suprugu Ljiljanu zasad nema nikakvih vesti

Najmanje četvoro srpskih državljana povređeno je u terorističkim napadima u Parizu, od kojih je troje zadobilo teže povrede, ali nije u životnoj opasnosti, izjavio je večeras ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić. Reč je o Aci Pavloviću. Radetu Vasiću, Vladani Popović i Živki Burić, koja zadobila lakše povrede, rekao je ambasador Ristić Tanjugu.

Međutim, čitalac Kurira, javio je našoj redakciji da je srpski državljanin Aca Pavlović (na fotografiji) u bolnici u teškom stanju, dok je niko ne zna gde se nalazi njegova supruga Ljiljana Atanasković!

- On je izrešetan u blizini stadiona. Međutim, za suprugu Ljiljanu zasad nema nikakvih vesti. Ona je nestala i niko ništa ne zna - rekao je sagovornik Kurira iz Pariza.

Novinari Kurira, u međuvremenu su stupili u kontakt sa porodicom Ace Pavlovića. Oni su potvrdili da je njihov rođak teško povređen i da niko ne zna gde je Ljiljana.

- Ima teške povrede i lekari se bore za njegov život. Operisali su mu noge i glavu. Međutim za Ljiljanu niko ništa ne zna. Prodavala je šalove pred stadionom. Molimo se za njen i Acin život - rekao je rođak, koji živi u Kraljevu.

Mole se svi koji imaju informacije o Ljiljani Atanasković Pavlović da jave redakciji Kurira, ili nadležnim.

Pavlović i Vasić povređeni su u napadu u restoranu Mekdonalds, u blizini stadiona Stad de Frans, na kojem je bila u toku prijateljska utakmica između Nemačke i Francuske. Ambasador Ristić je rekao da će sutra posetiti povređene koji su smešteni u bolnicu. Ristić je dodao i da ima naznaka da je još dvoje ili troje srpskih državljana povređeno u napadima, ali da tu informaciju još treba proveriti.

Source: Amateur video shows people rushing out of Paris theater during attack by ReutersNews on Rumble

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track