SREĆAN PUT: Dobri uslovi za vožnju, ali oprez zbog povećanog broja biciklista i motociklista
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Dobri uslovi za vožnju, ali oprez zbog povećanog broja biciklista i motociklista

Društvo -

Prestanak padavina poboljšao je stanje na putevima, saopštio je danas Auto-moto Savez Srbije (AMSS) i ukazao vozačima na povećan broj biciklista i motociklista, zbog čega je potrebna dodatna opreznost svih učesnika u saobraćaju, uz više tolerancije.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Do 15. jula na autoputu E-80, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, na deonicama Trupalska petlja krak 4 – izlaz za Sofiju (Bugarska); Komrenska petlja ulaz u Niš (obe kolovozne trake); Komrenska petlja izlaz za Beograd (obe kolovozne trake). Za saobraćaj će povremeno biti zatvarana preticajna, odnosno vozna saobraćajna traka.

Na državnom putu IB reda broj 43, Niš-granica sa Republikom Bugarskom, (autoput E-80), deonica Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad, izmenjen je saobraćaja zbog radova u okviru izgradnje dela Koridora 10. Radovi će trajati do 15. novembra.

Do 15. jula, na državnom putu I A auto-put E-75, deonica od petlje "Niš jug" do petlje "Leskovac centar" do naselja Pečenjevci, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, zbog čega će se te dve trake povremeno zatvarati.

Izvodiće se i radovi na sanaciji asfaltnog zastora na državnom putu I B reda, deonica Užice-Čajetina, u mestu Bela Zemlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track