SREĆAN PUT: Kolovozi suvi i prohodni, pogodne prilike za vožnju
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Kolovozi suvi i prohodni, pogodne prilike za vožnju

Društvo -

S obzirom na pogodne vremenske prilike i toplo vreme, kolovozi u su suvi, saopštio je jutros AMS S, ali i napomenuo da je ovaj period karakterističan po intenzivnim radovima.

Kako će se najviša temperatura u toku dana kretati oko 33 stepena, savetuje se vozačima da puttuju u ranim jutarnjim ili kasnijim popodnevnim satima, a ukoliko se putuje u najtoplijem delu dana, da se prave češće pauze i konzumira više tečnosti.

Period u kojem se nalazimo karakterističan je i po intezivnim radovima kojih je iz dana u dan sve više.

Na tim deonicama vozače očekuje usporena vožnja, a mogući su i kraći prekidi u saobraćaju zbog kojih je potrebno imati više strpljenja.

AMS S napominje da od 13 sati počinje postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na državnom putu IA reda broj 1, zbog radova na izgradnji čeone naplatne staniče Vrčin.

Za saobraćaj će biti zatvorene zaustavne saobraćajne trake u oba smera, a predviđeno je da izmena režima saobraćaja traje do 31.jula.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track