SREĆAN PUT: Povoljne vremenske prilike za vozače
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Povoljne vremenske prilike za vozače

Društvo -

Prema prognozi metereologa, vozače će i danas pratiti povoljne vremenske prilike, osim što su noći i jutra još uvek hladna, pa nije isključena mogućnost pojave slabe poledice na putevima u planinskim predelima, saopštio je AMS S.

Na autoputevima kao i na državnim putevima I i II reda u saobraćaju nema posebnih prekida i zastoja, osim na deonicama gde ima radova.

Bez dužih zadržavanja prolazi se i na naplatnim rampama. Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo, a u predstojećim pretprazničnim danima očekuje se pojačan saobraćaj pa AMS S savetuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Prema prognozi vremena, jutro će biti hladno, na jugu i istoku sa slabim mrazem. Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i toplije, na severu postepeno povećavanje oblačnosti, uveče i tokom noći kiša povremeno. Vetar umeren, povremeno jak južni i jugozapadni, uveče i tokom noći u slabljenju i skretanju na severozapadni. Najvišša dnevna temperatura od 17 do 22 stepena Celzijusa.

Kako saopštava AMS S, zbog aktivnog klizišta " Carevac" na državnom putu I/B reda broj 28, deonica Dub - Kostojevići saobraćaj je potpuno obustavljen, a alternativni putevi su Užice - Kneževići, Kremna - Kaluđerske Bare, Bajina Bašta - Rogačica ili Užice - Dubci.

Obustava saobraćaja je i zbog radova na sanaciji klizišta na državnom putu II B reda broj 342, deonica Ub – Popučke – Iverak, a alternativni put je Ub – Slovac – Valjevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track