SRPKINJA IZ HAREMA: Seks za pare me usrećuje
Foto: Shutterstock

Kurir otkriva pravu istinu o elitnoj prostituciji u Srbiji

SRPKINJA IZ HAREMA: Seks za pare me usrećuje

Društvo -
Ne radim nešto loše, ispričala za Njuzvik prostitutka u Dubaiju

BEOGRAD - Jedna od Srpkinja koja je odlučila da zarađuje prodajući svoje telo bogatim arapskim naftašima u Dubaiju ekskluzivno je podelila svoja iskustva sa čitaocima srpskog izdanja magazina Njuzvik.

- U Dubai sam otišla i upoznala izvesnog Valentina, u kog sam se zaljubila. Kasnije sam shvatila da on, pored toga što je sa mnom, „brine“ o još nekoliko žena - objašnjava Dejana kako je ušla u svet prostitucije u Dubaiju.Dejana se u nekom trenutku našla u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Ostala je bez posla, ušteđevine, novca i prijatelja.- Morala sam da prelomim. Od Valentina sam dobijala pare, hranu, nakit i odeću... Pomislila sam da ću, ako počnem da se bavim prostitucijom, zarađivati još više. Tako sam krenula i sada zarađujem 4.500 dolara mesečno. Muškarci koji mi plaćaju za seks me čine srećnom, a ja ne mislim da radim nešto što ne valja, iako se na prostituciju u Srbiji gleda kao na nešto loše - iskrena je Dejana.Međutim, ona ovim poslom ne planira zauvek da se bavi.- Sada mi je normalno da me ljudi pitaju koliko naplaćujem da noć provedu sa mnom. Od toga štedim da bih mogla da putujem po Evropi i Americi - priča Dejana.(S. S.)

Zna im se lokacijaORDINIRAJU PO SALONIMA I SKUPIM HOTELIMAKo su srpske „madam“ u Dubaiju, koje dovode naše devojke željne novca i slave, za sada se samo šuška, dok neko ne progovori. Srpkinje u gradu nafte najčešće „ordiniraju“ po salonima za masažu i hotelu „Regal“.- Kada stignu u Dubai, srpske devojke se prvo okupljaju u hotelu „Moskva“, u svakom trenutku tamo ih ima od 70 do 100. Kako napreduju, devojke odsedaju u sve luksuznijim hotelima - kaže jedan od dobro upućenih u funkcionisanje lanca prostitucije u Dubaiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja