STEFANOVIĆ U DOMU PENZIONERA NA VOŽDOVCU: Finansije konsolidovane, razmišljamo o povećanju penzija
Foto: Tanjug/

Najstariji sugrađani podneli najveći teret

STEFANOVIĆ U DOMU PENZIONERA NA VOŽDOVCU: Finansije konsolidovane, razmišljamo o povećanju penzija

Društvo -

Država je stala na noge, konsolidovala finansije, pa se sada može razmišljati o povećanju plata i penzija do kraja godine, poručio je danas potpredsednik SNS Nebojša Stefanović u razgovoru sa penzionerima u Domu penzionera na Voždovcu.

Stefanović je zahvalio penzionerima na svemu što su uradili za zemlju, ali i na tome što su podneli najveći teret u stabilizaciji finansija.

Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić

"Mi u ovom trenutku imamo ozbiljan plan i država se bori za to i uspeva da ima niži budžetski deficit, što je međunarodno priznato od MMF i Svetske banke, i to omogućava da premijer može da najavi da se do kraja ove godine ide sa povećanjem penzija i plata", rekao je Stefanović, koji je u nastavku kampanje razgovarao i sa građanima Banjice.

Želja SNS je, prema njegovim rečima, da razgovara sa najstarijim sugrađanima u vezi planova za budućnost, da zajedno sa njima radi na poboljšanju kvalitete njihovog života, kako bi on bio bolji.

"Nastavićemo da se borimo za to i da radimo intezivno na tome", poručio je Stefanović, navodeći da su iskustvo i znanje najstarijih dragoceni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track