Stefanović zahvalio pripadnicima MUP na predanom radu u prethodnih godinu dana
Foto: Marina Lopicic

Prioritet povećanje bezbednosti

Stefanović zahvalio pripadnicima MUP na predanom radu u prethodnih godinu dana

Društvo -
Stefanović se posebno zahvalio policajcima na rešavanju teških slučajeva stravičnog ubistva Tijane Jurić i Ivane Podrašić, slučaja „Kantrimen“, otmice male Maše...

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se danas pripadnicima Ministarstva na efikasnom i predanom radu u prethodnih godinu dana i istakao da će prioritet policije biti povećanje bezbednosti građana.

Stefanović se posebno zahvalio policajcima na rešavanju teških slučajeva "stravičnog ubistva Tijane Jurić i Ivane Podrašić, slučaja „Kantrimen“, otmice male Maše“ i ukazao da Ministarstvo sprovodi reformu policije koja će uvesti karijerno napredovanje, ojačati Sektor unutrašnje kontrole i zahvajujući kojima će samo rezultat biti merilo rada.

On je rekao da želi da kroz reformu, policija bude efikasnija, da se izbegnu bilo kakve sumnje javnosti u korupciju unutar policije i bilo kakve zloupotrebe“, navodi se u saopštenju. Prema njegovim rečima, Ministarstvo će u skladu sa ekonomskom mogućnostima, raditi na poboljšanju materijalnog položaja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja