(FOTO) STIGAO U NOVI SAD: Ovako sada izgleda Goran Hadžić!
Foto: Slađana Stojanović

Pola sata posle ponoći

(FOTO) STIGAO U NOVI SAD: Ovako sada izgleda Goran Hadžić!

Crna Hronika -
Pored sina Srećka kojeg ima sa venčanom suprugom Živkom, dočekala ga je i nevenčana supruga Borislava Mitrović i njihova ćerka Milica
1 / 10 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Haški optuženik Goran Hadžić, stigao je privremeno svojoj kući pola sata posle ponoči, u Novom Sadu, u ulici Aranj Janoša 9.

Njega su sa Aeroeroma „Nikola Tesla“ do Novog Sada, dovezli pripadnici Intervente jedinice. Mnogobrojne novinarske ekipe, satima su čekali ispred njegove kuće da se on pojavi. Kada su stigli, par minuta su čekali da im sin Srećko otvori kapiju, a Goran koji je sedeo pozadi, držao se za glavu, dok su fotoreporteri pokušavali da ga slikaju.

Pošto su ušli u dvorište i zatvorili kapiju kuće, ono što smo mogli da vidimo preko zatvorene visoke kapije, da ga je pored sina Srećka kojeg ima sa venčanom suprugom Živkom, dočekala je nevenčana supruga Borislava Mitrović i njihova ćerka Milica.

Na aerodromu je bilo više novinarskih ekipa kojima, međutim, nije bilo omogućeno da snime sam izlazak Hadžića iz aviona, ali je primećeno pojačano prisustvo policije.

Avion u kome se nalazio haški optuženik Goran Hadžić sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla", posle 23 sata, a pošto je Tribunal u Hagu doneo odluku o njegovom puštanju na privremenu slobodu radi lečenja. Hadžić se po sletanju direktno uputio u Novi Sad, gde ima kuću i gde će prema odluci sudskog veća morati da bude sve vreme i gde će policija svakodnevno proveravati da li poštuje sve uslove.

Kako nezvanično saznajemo, porodica koja ga je dočekala pripremila je slavlje, jer su srećni što se posle četiri godine vratio u svoj dom, ali nisu srećni što je teško oboleo, s obzirom da ima tumor mozga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track