STIGLA JESEN, ALI... U ponedeljak oblačno i kiša, a evo kada će biti ZNATNO TOPLIJE
Foto: AP

Vremenska prognoza

STIGLA JESEN, ALI... U ponedeljak oblačno i kiša, a evo kada će biti ZNATNO TOPLIJE

Društvo -

BEOGRAD - Sutra će u Srbiji ujutro biti hladno, sa kratkotrajnom maglom u nižim predelima, a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima i ponegde na jugu i istoku sa slabom, kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab severni vetar, jutarnja temperatura biće od 4 do 11 stepeni, najviša dnevna od 18 do 22 stepena, navodi se u saopštenju RHMZ.

U Beogradu će preovladjivati promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima i slabim severnim vetrom.

Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni. U prvoj polovini naredne sedmice jutra će biti hladna, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće pretežno sunčano.

Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, dok će u drugoj polovini sedmice biti osetno toplije.

U Beogradu će preovladjivati slično vreme, ujutro u nižim delovima grada sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana uglavnom sunčano. Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, a u drugoj polovini sedmice osetno toplije.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26. septembar 2016: Očekivane biometeorološke prilike mogu doprineti smanjenju tegoba kod hroničnih bolesnika i meteoropata.

Oprez se savetuje se osobama sa cerebrovaskularnim oboljenjima i astmatičarima, naročito u jutarnjim i prepodnevnim satima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track