STRAŠNA SUMNJA OCA POKOJNE TIJANE JURIĆ NA FB: Pronađimo Barbaru (15)! Neka se javi ko nešto zna
Foto: Nebojša Mandić, Facebook Printscreen

Mnogo je nelogičnosti u vezi s njenim nestankom

STRAŠNA SUMNJA OCA POKOJNE TIJANE JURIĆ NA FB: Pronađimo Barbaru (15)! Neka se javi ko nešto zna

Društvo -

BEOGRAD - Otac svirepo ubijene Tijane Jurić, Igor, uputio je poziv na svim društvenim mrežama - Fejsbuku, Instagramu... da se jave svi koji imaju i najmanju informaciju o Barbari Vitez (15), devojčici koja je nestala, navodno pala u Tisu i za koju se sumnja da se utopila.

Igor, otac pokojne Tijane, naveo je u svom postu da "neko zna mnogo više od zvanične verzije, šta se desilo te kobne večeri" - 25. novembra kada je devojčica krenula na rođendan i nestala bez traga.

Barbarini očajni roditelji u nekoliko navrata su naglašavali da je Barbara dobar đak, dobro dete, koje nije mnogo izlazilo, nije pila, pušila, uzimala drogu, a veoma se plašila visine pa je prosto suludo da bi se šetala ivicom mosta s kojeg je navodno sama pala u Tisu.

Tijana i Igor Jurić
Tijana i Igor Jurić

Igor Jurić je povodom, kako smatra, niza nelogičnosti u vezi s nestankom male Barbare na svoje profile na društvenim mrežama postavio sledeće: “Na slici je Barbara Vitez, devojčica od 15 godina iz Sente. Po rečima njenih roditelja, 25. novembra je izašla sa svojim društvom na rođendan, odakle je nestala pod neraščišćenim okolnostima. Prema sumnjama, devojčica je pala sa mosta u reku Tisu. Roditelji tvrde da među tim tvrdnjama ima mnogo nelogičnosti, između ostalog zbog toga što se Barbara bojala visine i ne bi se šetala po ivici mosta. Reka se svakodnevno pretražuje, ali ona još nije pronađena. Nije konzumirala alkohol, cigarete niti drogu. Siguran sam da neko zna mnogo više od zvanične verzije šta se desilo te kobne večeri. ““Mole se svi koji znaju bilo šta o Barbarinom nestanku da se jave. Nedavno smo svi zajedno uspeli da brzo rešimo nestanak jedne devojčice. Ovo je novi zadatak.”

“Pomozimo roditeljima”, apelovao je otac Tijane Jurić.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track