SUKOB NA RTS: Olivera Kovačević oterala Natašu Miljković sa Javnog servisa

Svađa zbog ukidanja emisije

SUKOB NA RTS: Olivera Kovačević oterala Natašu Miljković sa Javnog servisa

Društvo -
Kao razloge su nam naveli lošu koncepciju programa i slab rejting. Ne znam da li ću posle ovoga ostati na nacionalnoj televiziji, ne mogu da predvidim budućnost, rekla je Nataša Miljković

BEOGRAD - Nova urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević oterala je voditeljku Natašu Miljković sa Javnog servisa.Voditeljke su se navodno posvađale zbog ukidanja emisije "Studio 3".

Za razliku od Slavka Beleslina i Maje Nikolić koji su sa njom vodili tu emisiju i ostaju na RTS, Miljkovićeva će možda otići sa ove televizije.

- Olivera je zajedno sa čelnim ljudima nacionalne televizije odlučila da ukine emisiju "Studio 3". Voditeljima ovog projekta rečeno je da će biti preraspoređeni na neke druge zadatke, što se Nataši nije svidelo.

Zbog toga je mimo svih dogovora odlučila da na društvenoj mreži Tviter obelodani da je ukinuta emisija koju je radila i tako javno objavi rat čelnicima RTS.

Posle toga, teško da mogu da zamislim Natašu i Oliveru da rade pod istim krovom - rekao je izvor za medije.

Kovačevićeva je istakla da ona nema nikakve veze sa ukidanjem te smisije i da je odluka o tome doneta još kada nije bila ovoj funkciji.

- Odluka da se ukine "Studio 3" doneta je još u junu mesecu. Ne bih više ništa da komentarišem u vezi sa tim- rekla je Kovačevićeva. Međutim, Miljkovićeva tvrdi da to nije tačno jer su oni saznali da ukidaju njihovu emisiju pre tri dana.- Kao razloge su nam naveli lošu koncepciju programa i slab rejting. Ne znam da li ću posle ovoga ostati na nacionalnoj televiziji, ne mogu da predvidim budućnost - rekla je voditeljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track