SVIREPO: Lovci ubili haskija, mislili da je vuk!
Foto: Privatna Arhiva

Užasno iživljavanje nad psom

SVIREPO: Lovci ubili haskija, mislili da je vuk!

Društvo -

Oni su pijane budale! Objavili su sliku moje obešene Lee uz komentar „Ubili smo kurjaka“, priča ljutiti Miloš Stojilković

Pijane budale, koje sebe nazivaju lovcima, ubili su mog haskija Leu jer su navodno mislili da je vuk!

Jezivo... Miloš Stojilković ne može da prežali svog psa
Jezivo... Miloš Stojilković ne može da prežali svog psa

Ovo za Kurir tvrdi Miloš Stojilković, koji je na Fejsbuku saznao tragičnu vest. Sliku njegovog usmrćenog pa potom obešenog haskija „lovci“ su objavili uz komentar „Ubili smo kurjaka“ u grupi „Donje Staro Vlase“.- Lea je tog dana izašla iz dvorišta. Dugo se nije vraćala, pa sam zabrinut krenuo da je tražim, al‘ uzalud. Mislio sam vratiće se. Uveče sam imao i šta da vidim. U toj njihovoj grupi na Fejsbuku osvanula je slika ubijene i obešene Lee - priča Miloš.U prvi mah se ponadao da to nije njegov pas.- Jedan od komšija koji je u grupi s tim pijancima mi je prvo rekao da to nije ona nego vuk. Na pitanje gde je Lea, odgovorio je da ne zna. Posle je pričao da su je odneli u selo i zakopali, a na pitanje gde, opet je odgovorio da ne zna. Posle je promenio priču i rekao da je ona ušla u tuđe dvorište i da ju je zadavio drugi pas, u šta ne verujem - tužan je Stojilković.

Kako navodi, kada su počinioci shvatili šta su uradili, uklonili su sliku sa profila.- Kada mi je taj komšija doneo Leu, bila je smrznuta, verovatno su je držali u frižideru. Kao da su mi ubili člana porodice. Oni nisu nikakvi lovci, to je udruženje seljaka, glume šerife, niko im ne može ništa!Kaže da je Lea bila u njihovoj porodici godinu i po dana i da je bila omiljeni pas u selu.- Zvao sam i policiju. Rečeno mi je da to nije u njihovoj nadležnosti i da podnesem privatnu tužbu. Kontaktirao sam i sa komunalnom inspekcijom i društvom za zaštitu životinja. Niko ništa nije preduzeo, a mog psa nema, pa nema.Pitanja smo uputili administratoru grupe na Fejsbuku na kojoj su objavljene fotografije, ali nismo dobili odgovor.

Da ne poveruješULOVILI OBIČNU SVINJU UMESTO DIVLJEStojilković navodi da su ubice njegovog psa sad uklonile mnoge fotke sa Fejsbuka:- Uklonili su i sliku na kojoj se vide dvojica muškarca s leđa kako guraju auto za koji su vezali mrtvu svinju i vuku je po zemlji uz opis „Dobar ulov“. Oni ne razlikuju domaću životinju od divlje svinje!

MINA BRANKOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Kuca u prevozu, kontrolori njemu nisu tražili kartu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track