UHAPŠEN MALOLETNIK U NOVOM PAZARU: Iz čista mira potegao nož i izbo učenika
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Za drugim napadačem se traga

UHAPŠEN MALOLETNIK U NOVOM PAZARU: Iz čista mira potegao nož i izbo učenika

Crna Hronika -

Novopazarska policija privela je večeras S.T. (17) koji se tereti da je juče nožem ranio učenika Tehničke škole u Novom Pazaru.

Maloletnik S.T. (17) odazvao se pozivu policije oko 18.30, nakon čega je sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu. On se tererti za krivično delo nasilničko ponašanje.

Inače, policija je identifikovala i drugog napadača, koji je ranio drugog učenika Tehničke škole, a za njim policija intenzivno traga.

Učenik drugog razreda Tehničke škole u Novom Pazaru E. H.(17) koji je, zajedno sa svojim drugom iz odeljenja T. M. (16) u sredu veče napadnut u jednom lokalu ispred škole i izboden nožem, nakon operacije u novopazarskoj Opštoj bolnici on je van životne opasnosti, i uspešno se oporavlja.

Podsetimo, napadači su se motorima dovezli do lokala u kome su se nalazili učenici i odmah su počeli da im dobacuju. Njih dvojica nisu odgovorili i mirno su sedeli za svojim stolom. Međutim, u jednom trenutku napadači su skočili na njih i počeli da ih udaraju, a jedan od huligana je izvadio nož i E. H. ubo u stomak.

(A. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track