Umro novinar Srđan Đurić!

Posle kraće bolesti

Umro novinar Srđan Đurić!

Društvo -
Đurić je bio šef Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije i savetnik za medije predsednika srpske vlade tokom mandata Vojislava Koštunice

BEOGRAD - Poznati novinar Srdan Đurić umro je u subotu u Beogradu u 45. godini, posle kraće bolesti.

Đurić je bio urednik spoljnopolitičkog programa Studija B, glavni i odgovorni urednik RTV BK Telekom, glavni i odgovorni urednik TV Avala, zamenik glavnog i odgovornog urednika Novinske agencije Fonet, autor rubrike „Globus“ u nedeljniku NIN i saradnik nekoliko medija s prostora bivše Jugoslavije.

Bio je šef Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije i savetnik za medije predsednika srpske vlade tokom mandata Vojislava Koštunice.

Osnovao je agencije za PR „Olaf & McAteer“, koja je ekskluzivni zastupnik „Ketchuma“ za Srbiju. Predavao je politički PR na Fakultetu za medije i komunikacije. Autor je knjige priča „Helikopter mog ćaleta“. Bio je oženjen Marijom.Vest o smrti Đurića prva je na društvenoj mreži Tviter objavila novinarka Bojana Lekić.Totalno me je šokirala i beskrajno rastužila vest da je umro izuzetan kolega i divan čovek Srđan Đurić. Gubitak i nepravda - napisala je Bojana Lekić.

Datum komemoracije i sahrane biće naknadno objavljeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track