UPOZNAJTE SRPSKE TEMPLARE: Misija svedočanstva postojanja i rada!
Foto: Aleksandar Jovanović

Svečana promocija

UPOZNAJTE SRPSKE TEMPLARE: Misija svedočanstva postojanja i rada!

Društvo -

U prepunom „Mažestiku“ predstavljen treći broj revije Templar i peti broj časopisa Viteška kultura

Vitezovi templari Srbije, koji postoje već šesnaest godina, održali su u hotelu „Mažestik“ promociju svog trećeg broja revije Templar i petog broja naučnog časopisa Viteška kultura.

Rado došla... Rada Trajković
Rado došla... Rada Trajković

Cilj ove organizacije je da na taj način širem auditorijumu predstave sebe, svoje aktivnosti kako na međunarodnom tako i domaćem planu, geopolitičke teme, kao i organizaciju ovog reda u zemlji i inostranstvu.

Oduševljen... Milojko Pantić
Oduševljen... Milojko Pantić

Međunarodni plan

- Mi ovde promovišemo dva časopisa, naučni časopis Viteška kultura, i to je peti, jubilarni broj, pošto izlazi jedanput godišnje. Časopis donosi novih petnaestak tekstova, koji pokrivaju najširu oblast viteške kulture, ali i širi geopolitički i religijski kontekst, koji su važni za svet u kojem živimo i relevantni su za našu osnovnu misiju. Drugi časopis koji promovišemo je naša templarska revija, koja donosi izveštaj za internu ali i eksternu javnost, čime smo se bavili tokom godine u zemlji, a pogotovo na međunarodnom planu. To je pun izveštaj naših aktivnosti, koji ostaje kao svedočanstvo šta smo radili i koliko smo se trudili da budemo nacionalno i verski odgovorna organizacija - rekao je za Kurir glavni urednik časopisa Viteška kultura Ljubiša Despotović.
Često posećuju ovakve skupove... Bratislav Petković i Milomir Marić
Često posećuju ovakve skupove... Bratislav Petković i Milomir Marić

Gosti

Promociji su prisustvovali novinar Milomir Marić, bivša poslanica Rada Trajković, bivši ministar Bratislav Petković, kao i sportski komentator Milojko Pantić, kojeg često viđamo na promocijama ove organizacije.

NEMANJA GAVRILOV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track