UŽAS: Ležao dva dana pored mrtve majke, pa se i on smrzao!

Angelina i Živorad Tufegdžić umrli od hladnoće

UŽAS: Ležao dva dana pored mrtve majke, pa se i on smrzao!

Društvo -

Rezultati pokazuju da je Živorad više od 36 sati proveo pored tela mrtve Angeline, gde je na kraju i nađen kako zamrznut kleči u kući u Lozoviku

Prvi rezultati obdukcije Angeline (80) i Živorada (52) Tufegdžića, koji su 19. januara pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u selu Lozovik kod Velike Plane, potvrdili su da su nesrećni majka i sin preminuli od smrzavanja.Naime, kako Kurir nezvanično saznaje, obdukcija je pokazala da je Angelina umrla čak dva dana pre sina, odnosno više od 36 sati ranije, ali ostaje nejasno zašto Živorad tada nije potražio pomoć, već je ostao kraj tela mrtve majke do svoje smrti.

- Izgleda da je Živorad ostao pored Ankinog leša još skoro dva dana. Angelina je nađena u krevetu, pokrivena ćebetom, dok je on nađen u sobi pored, smrznut u klečećem položaju na podu. Ne zna se zašto nije pozvao lekare ili policiju kad je video da mu je majka umrla - kaže Kurirov izvor iz MUP.

- Žika je svojevremeno pričao da će i on umreti kad mu umre majka. Nije se nikad ženio i majka mu je bila sve. Eto, tako se na kraju i desilo. Poslednji put smo se videli za Svetog Nikolu, u decembru - rekao je Milivojević.Tufegdžići su živeli bez bilo kakvih primanja, nisu imali struju skoro pet godina, a nisu bili korisnici ni socijalne pomoći, navodno zbog 60 ari zemlje kod Smedereva koje je posedovala Angelina. Sahranjeni su pre dva dana na seoskom groblju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track