Prikaži najnovije vesti
Dragica J., muž, žena, beba, čekić, napad, nasilje, stop nasilju, akcija Kurira,
Potresna ispovest Dragice J. (24)

UŽASNO: Muž je nasrtao čekićem na mene i bebu!

Društvo 6

Nevenčani suprug me napao dok sam dojila dete. Vikao je da će nas ubiti. Lice mu je bilo puno mržnje, priča nesrećna žena, žrtva nasilja

Šamarao me je dok sam bila u drugom stanju. Šrafciger je zabadao u krevet na kojem sam sedela! Pretio mi je konstantno! Međutim, rešila sam da ga definitivno ostavim kad sam shvatila da više nisam samo ja žrtva, da mu je sledeća meta naša beba!

Ovo za Kurir priča Dragica J. (24), koja je prošla pakao s partnerom sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici. Čovek za koga Dragica kaže da je klasični „psihopata i nečovek bez ijedne emocije“, zlostavljao ju je svakodnevno. Ona navodi da i danas, nekoliko godina pošto ga je ostavila, ima nagon za povraćanjem kad se seti torture kroz koju je prošla.

Čitao poruke

- Zaljubila sam se u njega i u početku mi nije mnogo smetalo kad me je pitao gde idem, s kim... Nije mi smetalo ni što je povremeno uzimao moj telefon i čitao poruke. Sve to bio mi je dokaz njegove zainteresovanosti za mene - priča Dragica.

Međutim, emotivne ucene, proganjanje i proveravanje njenog kretanja postajali su sve intenzivniji, a nasilnik je ubrzo počeo i da je udara.
- Nakon toga obećavao mi je da će se promeniti, da ima lošu fazu, da je nervozan... Volela sam ga. Nadala sam se da će biti bolje. Ostala sam trudna, pa sam želela da mu dam šansu.

Tada je, kako kaže, nasilnik bez zadrške pustio da se ispolji njegova prava priroda. Tukao ju je, a kad mu to nije bilo dovoljno, počeo je da je povređuje uskraćujući njihovoj tek rođenoj bebici osnovne stvari.
- Nije želeo da mi daje pare kad je detetu bio potreban lek. Plakala sam što osnovne stvari ne mogu da mu priuštim - navodi Dragica, koja je zlostavljača prijavila kad je nasrnuo na nju dok je dojila dete.

Dosta je bilo

- Uzeo je čekić u jednu ruku, nož u drugu. Krenuo je ka meni. Dojila sam dete. Vikao je da će nas ubiti. Lice mu je bilo puno mržnje. Znala sam da moram da nas spasem!

Tukao je pred majkom
SVEKRVA OKRETALA GLAVU

Dragica kaže da je njen nevenčani suprug nalazio posebno uživanje u tome da je prebija u javnosti.
- Često me je tukao pred svojom majkom! Ona se pravila luda. Okretala je glavu i pravila se da nešto radi, da je uposlena. Mene je bilo sramota umesto nje!Ružica Kantar

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir