VELIKI POZIV YOUTUBERIMA: Pridružite se AMG YouTube Networku i zaradite na svom sadržaju!

YOUTUBE SAMIT

VELIKI POZIV YOUTUBERIMA: Pridružite se AMG YouTube Networku i zaradite na svom sadržaju!

Društvo -
Na prvom YouTube samitu Adria Media Group, kao prva medijska kuća potpisnica ugovora sa YouTubom, pozvala je sve kreatore sadržaja na ovoj platformi da svoj kanal priključe AMG YouTube Networku i da na taj način uvećaju svoje prihode od monetizacije sadržaja

Prvi YouTube samit za adrijatik regiju, na kom je bio predstavljen YouTube partneršip program za kreatore sadržaja, juče je održan u Beogradu. Želja YouTuba je da što više kreatora sadržaja uđe u ovaj program, a u panelu koji je usledio nakog uvodnog izlaganja direktor digitalnih medija Adria Media Groupe Predrag Roganović pozvao je sve YouTube kreatore sadržaja i vlasnike muzičkih i zabavnih kanala da se pridruže AMG YouTube Networku i na taj način uvećaju prihode od svojih kanala.

Svi kreatori sadržaja ili vlasnici kanala na youtube platformi od danas mogu poslati svoju prijavu na mail: youtube@adriamedia.rs. Prijava treba da sadrži vaše podatke i link ka vašem Youtube kanalu. Naime, početkom godine Adria Media Group je postala prva medijska kuća na Balkanu koja je potpisala ugovor sa YouTubom i na taj način prva dobila mogućnost da napravi mrežu YouTube kanala i monetizuje sadržaj sa njih.

Victor Potrel, YouTube strategic partner manager, Foto: Grayling
Victor Potrel, YouTube strategic partner manager, Foto: Grayling

Roganović je istakao da je YouTube sadržaj drugačiji od televizijskog i da će upravo kreatori takvog sadržaja, ljudi koji su hrabri da se oprobaju u novim stvarima i vole ono čime se bave, ubrzati proces tranzicije ka YouTubu.

Svi kreatori sadržaja ili vlasnici kanala na youtube platformi koji su zainteresovani za saradnju sa Adria Media Group od danas mogu poslati svoju prijavu na mail: youtube@adriamedia.rs

.

Pogledajte kratak video sa ovog samita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track