(VIDEO) JUNAKA MILOVANA (45) SLAVI CELA NEMAČKA: Hrabri Srbin iskočio pred nož i sprečio tragediju!
Foto: Youtube Printscreen

Bogunović sprečio dvostruko ubistvo

(VIDEO) JUNAKA MILOVANA (45) SLAVI CELA NEMAČKA: Hrabri Srbin iskočio pred nož i sprečio tragediju!

Društvo -

Srbin Milovan Bogunović (45), poreklom iz Bosne, igrom sudbine postao je slavan u Nemačkoj gde se našao i na naslovnim stranama pošto je u gradu Giterslou skočio na napadača s nožem i sprečio ga da zada smrtne povrede čoveku kog je već teško ranio.

Milovan Bogunović već 24 godine živi u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, u gradiću Reda-Videnbriku, a junak je postao igrom sudbine koja ga je tog dana bacila u opštinski katastar.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

- Kakva je to dreka - zapitao se Milovan koji se kobnog dana obreo u katastru i minut kasnije potrčao ka poprištu moguće tragedije gde se, kako je sam posvedočio, obreo pored čoveka čija je glava bila oblivena krvlju.

- Na samo dva-tri metra od sebe video sam mladića s nožem - ispričao je Milovan dodavši da je na podu pored napadača, u jednoj od kancelarija katastra, ležao drugi muškarac, sav u krvi, ranjen u grudi i stomak. - Hteo je i mene da napadne, ali sam mu zalupio vrata pred nosem - opisuje on.

U međuvremenu na krvavo poprište stigla je policija, a zaposleni su napadača zaključali u kancelariji. Teško ranjeni odmah je prevezen u bolnicu i život mu je spasen zahvaljujući Milovanu koji je napadaču zalupio vrata kancelarije i ranjenog čoveka izvukao na hodnik.

Milovan je, inače, oženjen Nemicom s kojom ima troje dece, izvukao je žrtvu koja je bila u životnoj opasnosti na hodnik.

(EPK/westfalen-blatt.de)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 16.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track